Onze oplossingen.
Wat wordt jouw keuze?

VOOR IEDER WAT WILS

Individuele aandacht of juist in een groep aan de slag?

Je hebt voor jezelf de beslissing gemaakt om een verandering teweeg te brengen. Wat goed! Dan is nu het moment aangebroken om te kijken op welke manier je dat gaat doen. Ben jij de enige in het huishouden die een verandering in lichaam en vitaliteit wilt of zijn er meer mensen die met je mee gaan doen?

Wil je het samen met je partner doen? Gaan de kinderen mee in het proces? Of is dit het moment voor jouzelf? Bij Samen Naar Nieuw is heel veel mogelijk. Mis je iets of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 • START

 • € 7,50

  Per week
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Uitgebreide intake inclusief:
  Installatie en uitleg app
  Lichaamsmeting
 • Via chatfunctie bereikbaar
 • Online support
 • Kies voor 3 maanden

€ 6,25

per week

Kies voor 6 maanden

Lees meer over Start

 • REGULIER

 • € 30

  Per week
 • Individuele aandacht
 • Uitgebreide intake, inclusief:
  Beweegplan
  Voedingsadvies
 • 1x per week online afspraak
 • Online support
 • Kies voor 3 maanden

€ 27

per week

Kies voor 6 maanden

Lees meer over Regulier

 • FAMILIE

 • € 59

  Per week
 • Vanaf 2 personen (kinderen gratis
 • Uitgebreide intake, inclusief:
  Beweegplan
  Voedingsplan
 • 1 x per week online afspraak
 • Online support
 • Kies voor 3 maanden

€ 53

per week, per persoon

Kies voor 6 maanden

Lees meer over Familie

 • OPTIMAAL

  (voordeligste keuze)

 • € 85

  Per week
 • Individuele aandacht
 • Uitgebreide intake, inclusief:
  Beweegplan
  Voedingsplan
  Lichaamsanalye
 • 1 x per week online afspraak
 • 1 x per week personal training
  met inachtneming maatregelen RIVM
 • Online Support
 • Kies voor 3 maanden

€ 77

per week

Kies voor 6 maanden

Lees meer over Optimaal

START

Herken je dat?

Je let al enige tijd op je voeding en je hebt regelmaat als het gaat om beweging. En toch merk je dat de nodige kilo’s er niet af gaan. Of dat je erg blijft schommelen. Wat jij nodig hebt is een duidelijk beeld van je valkuilen wat betreft je voeding en wat aanpassingen voor een beter en langdurig resultaat. Zodat je niet na een aantal weken die kilo er weer bij ziet staan.

Hoe gaan we je helpen?

Je krijgt een uitgebreide intake waarbij we gaan kijken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Maar vooral hoe we dat gaan doen. Welke stappen we gaan nemen. Je voeding bepaalt voor bijna 80% je resultaat. Een belangrijke pijler dus. Hoe eet je nu? Krijg je voldoende voedingsstoffen binnen? Eet je wel gevarieerd genoeg? Eet je wel op de manier die het beste is voor jouw lichaam? Want ieder lichaam is anders en heeft dus ook andere samenstelling van maaltijden nodig.

Na de intake help ik je met het installeren en instellen van de voedingsapp, zodat jouw gegevens, wensen maar ook allergieën, intoleranties en alle belangrijke dingen die betrekking hebben tot je voeding, goed staan ingesteld en we aan de slag kunnen.

Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Kies Start
Bekijk alle pakketten

REGULIER

Herken je dat?

Je bent begonnen, je bent gestopt en je bent weer opnieuw begonnen. Maar tot nu toe heeft het niet gewerkt. Je ziet door de bomen eigenlijk het bos ook niet meer. Mag ik geen koolhydraten meer eten? Moet ik meer eiwitten eten? En hoe zit het met die vetten, want ze zeggen dat ik die ook moet eten. Wat zijn eigenlijk goede vetten? Hoeveel calorieën is eigenlijk goed voor me?

Dit zijn logische vragen en ik help je met de antwoorden. Ik geef je handvaten en coach je in de goede richting voor een gezonder, fitter en vitaler lichaam.

Hoe gaan we je helpen?

Tijdens de uitgebreide intake kijken we naar waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Waar loop je nu tegenaan? Wat zijn je valkuilen? We gaan een traject uitzetten, zodat we stap voor stap dichter bij jouw doel komen. We kijken naar je beweegmomenten. Zijn deze voldoende of is het verstandig om hier een aanpassing in te maken? Uiteraard kijken we ook naar je voeding. Deze bepaalt voor meer dan driekwart je resultaat. Naar aanleiding van de intake, je wensen, je doelen en je voorkeuren geef ik je de eerste voedingsadviezen, zodat je een leidraad hebt. Zodat je makkelijk en snel kunt starten. En zodat je weet dat je op een gezonde manier, met de juiste voeding en hoeveelheid voedingstoffen, eet.

1x per week hebben we een online afspraak middels videobellen. Op die manier weet je dat je er niet alleen voor staat, maar dat we het samen doen. De virtuele stok achter de deur. En ook via een chatfunctie ben ik bereikbaar voor vragen.

Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Kies REGULIER
Bekijk alle pakketten

OPTIMAAL

Herken je dat?

Je wilt resultaat. En het liefst zo snel mogelijk. In je hoofd ben je al 100x begonnen, alleen de daadwerkelijke start is een beetje uitgebleven. Maar nu niet meer. Nu is het moment en ga je ervoor! Je weet dat je gezonder moet eten, alleen weet je niet op welke manier je dat het beste kunt doen. Iedere dag een salade eten is niet voor jou weggelegd. Ook weet je dat je meer moet bewegen. Maar precies weten op welke manier je moet trainen voor een optimaal resultaat, daar heb je geen kaas van gegeten. En omdat je er deze keer echt voor gaat, ga je het niet alleen doen. Je gaat voor samen

Hoe gaan we je helpen?

Tijdens het optimaal traject gaan we ook voor het optimale resultaat. Dit gebeurt door een juiste balans te creëren tussen voeding, beweging en rust. Tijdens de uitgebreide intake kijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Wat zijn je doelen? Wat zijn je wensen en voorkeuren? Waar loop je tegenaan? Welke aanpassingen moeten er gemaakt worden? Ofwel, welke stappen gaan we in het traject nemen? Deze stappen maken we samen, want een ding is duidelijk, samen gaan we naar nieuw.

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een uitgebreid en op maat gemaakt voedingsplan voor je opgesteld. Deze wordt met je doorgenomen en aangepast waar nodig. Geen moeilijke recepten, niet alleen maar salades, geen kleine hoeveelheden die je mag eten. Niks van dat alles. Heerlijke maaltijden met voldoende calorieën, de juiste hoeveelheid voedingstoffen, zodat je lichaam gevuld en gevoed wordt met heerlijk en gevarieerd eten.

Daarnaast krijg je een uitgebreide lichaamsanalyse. Dat wil zeggen dat je, naast je gewicht, ook inzicht krijgt in je vetpercentage, je spiermassa, je bloeddruk, je visceraal vet, je BMI en nog veel meer. Zo kunnen we gedurende het hele traject de voortgang van je lichaam goed in de gaten houden.

1x per week hebben we een persoonlijk contactmoment en trainen we samen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele blessures of beperkingen. Deze trainingen worden bij mooi weer buiten gegeven en met regen gaan we naar binnen. Zolang we nog in de Corona situatie zitten, wordt de 1,5 meter regel gehanteerd. Naast het wekelijkse, persoonlijk moment, hebben we ook 1x per week een online afspraak middels videobellen om de voortgang te bespreken als het gaat om de voeding en rust/ontspanning en indien nodig, worden er aanpassingen gemaakt. En ben ik via een chatfunctie bereikbaar voor vragen buiten deze twee contactmomenten om.

Een totaaloplossing met aandacht voor alle drie de pijlers: voeding, beweging en rust. Samen. 

Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Kies OPTIMAAL
Bekijk alle pakketten

FAMILIE

Herken je dat?

Voor jezelf heb je de beslissing al genomen: je gaat wat veranderen. Dus je wilt je voedings- en bewegingspatroon aanpassen. Maar eigenlijk zijn er meer mensen binnen je familie waarbij een gezondere levensstijl een goede keuze zou zijn. Hoe fijn zou het zijn als je dit samen kan gaan doen? Bij de Familie oplossing van Samen naar nieuw ga je als familie aan de slag. Iedere persoon heeft individuele wensen en doelen en daar wordt ook aan gewerkt. Tegelijkertijd wordt er rekening gehouden met het feit dat er bijvoorbeeld samen gegeten wordt en dat dit toegankelijk moet zijn voor alle leden van het gezin. Dus geen rare gerechten waar kinderen niet van houden, maar voedzame, leuke en vooral lekkere gerechten voor iedereen.

Hoe gaan we je helpen?

Een kinderlichaam heeft andere behoeften nodig dan een volwassen lichaam. Je kunt dus niet klakkeloos je eigen gerecht kleiner maken en aan je kind geven en denken dat het dan goed te eten krijgt. De verdeling van de nutriënten (eiwitten, vetten, koolhydraten) ligt bij kinderen anders en daar houden wij bij Samen naar nieuw rekening mee. Zo krijgt iedereen wat het beste is voor het lichaam.

De online afspraken die we wekelijks hebben zijn met het hele gezin. Dit gebeurt middels videobellen en hierin zal de voortgang besproken worden. Als een team kijken we samen naar de volgende stap.

Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Kies FAMILIE
Bekijk alle pakketten