Over Samen naar Nieuw
Tamara Hondorp

HOE HET BEGON

Van klassiek ballet naar Communicatie en Marketing naar fitness en toen naar voeding. Dat is in hele grote lijnen ongeveer de weg die ik heb afgelegd. Met een zijweg naar persoonlijkheidsleer en gedragsstoornissen. Want hoe het menselijk lichaam reageert, waarom mensen op een bepaalde manier reageren en handelen, vind ik ook superinteressant.

Toen ik eenmaal begon met fitness en groepslessen geven, was ik verkocht. Ik wilde meer en meer leren en vooral snappen. Telkens de ”waarom” achterhalen. Zo stopte ik met mijn baan als communicatie- en marketingmedewerker en ging ik aan de slag als personal trainer op een sportschool en bij mensen thuis.

WAT IK ZAG

Naast fitness (beweging) merkte ik dat mensen worstelden met hun voeding. Alleen werd (en wordt eerlijk gezegd nog steeds) er gedacht dat sporten het belangrijkste onderdeel was. Van allerlei kanten kreeg ik te horen dat mensen met mij wilden trainen, omdat ze af wilden vallen of omdat ze strakker wilden worden. En dat, terwijl voeding voor het grootste deel verantwoordelijk is voor je resultaat!

WAT IK ANDERS WILDE DOEN

Eigenlijk waren en zijn de meeste mensen op zoek naar een totaalpakket. Ze willen lekkerder in hun vel zitten. En door (meer) te bewegen en beter op voeding te letten, kun je dat realiseren. Tegelijkertijd wil ik iedereen wat leren. Wat meegeven. Er is niks makkelijkers dan te zeggen wat je moet doen, hoe je het moet doen, wanneer je het moet doen. Alleen snap je dan wat je aan doen bent? Waarom je het aan het doen bent? Ik denk het niet. Als je weet wat je aan het doen bent, wil je het ook doen. Je weet dan ook je waarom. En daar gaat het mij om. Dus ik help jou je doelen te realiseren, lettend op voldoende beweging, om op de juiste manier te eten zodat je lichaam daadwerkelijk gevoed wordt en je voldoende voedingsstoffen tot je neemt. Ook geef ik aandacht aan (nacht)rust en ontspanning, zodat je voldoende kunt herstellen.

BOEK EEN GRATIS INTAKE
Meer informatie