Bananencake

Deze cake is heerlijk als tussendoortje en prima om in te vriezen, waardoor je meerdere dagen ervan kunt genieten!

Wat heb je nodig:
150 gram amandelmeel
60 gram geraspte kokos (optioneel)
3 of 4 bananen
1 goede theelepel kaneel (ik doe zelf altijd iets meer, ik hou van kaneel)
2 theelepels bakpoeder
3 eieren
60 gram ongezouten noten
2 eetlepels honing
snufje zout

Wat moet je doen:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Pel de bananen en prak deze, samen met de honing, met een vork in een kom
Voeg de eieren toe en meng het goed door elkaar
Doe het amandelmeel, bakpoeder, kaneel en het snufje zout er doorheen en roer goed door elkaar
Hak de noten wat kleiner en voeg deze ook toe
Doe het beslag in een cakevorm en bak het ongeveer 45 min
Check na 40 min of de cake al gaar is: prik met een satéprikker in de cake en als deze er droog uitkomt, is de cake gaar

Smullen maar!

Leuke weetjes over dit recept:
Maak deze cake eens voor een verjaardag of feestje. Gezond en lekker.
Varieer door er blauwe bessen in plaats van noten in te doen.
De plakjes cake zijn ook prima in te vriezen. Kun je er later nog van genieten.