Pindakaas havermoutpap

Een ontbijt wat goed vult en wat heerlijk smaakt, dat is waar je maag
en darmen iedere dag op zitten te wachten. Nu ben ik fan van
pindakaas (wel de echte he? Geen Calvé of supermarkt merk, maar
de echte pasta van 100% pinda’s) dus dit ontbijt is zeker geen straf!

Wat heb je nodig:
40 gram havermout
1 banaan
0,5 tot 1 eetlepel pindakaas
200 ml amandelmelk
30 gr blauwe bessen


Wat moet je doen:

Als je blauwe bessen uit de diepvries gebruikt, even laten ontdooien
Doe de amandelmelk in een steelpan en breng deze aan de kook
Doe de havermout en pindakaas erbij, roer goed door en laat een aantal minuten nog zachtjes doorkoken
Blijf regelmatig doorroeren. De pap gaat nu indikken
Pel de banaan en snijd in plakjes. Schenk de havermout in een kom en garneer met de blauwe bessen en banaan

Eet smakelijk!

Leuke weetjes over dit recept:
56% koolhydraten
12% eiwitten
32% vetten